Agromakelaardij Over Reilink en Reilink
 
 
Home - Aanbod percelen - Prachtige woonboerderij met diverse mogelijkheden, Siddeburen
 

Prachtige woonboerderij met diverse mogelijkheden, Siddeburen

  • Omschrijving
  • Kenmerken

Aangeboden namens opdrachtgever: een prachtig 19e eeuws boerenerf met authentieke gebouwen, gelegen in een kleine gemoedelijke buurtschap nabij de kern van het dorp Siddeburen in de Groninger Woldstreek.

 

Fraaie vergezichten worden gecombineerd met lommerrijke en beschutte plekken waarbij 2 ha land tot uw beschikking staat. Momenteel in gebruik als paarden- en schapenhouderij. Rondom de boerderij ligt een parkachtige tuin met borders, gazon en zelfs een boomgaard metappels, peren en klein fruit.
De laan vanaf de openbare weg is van landgoedallure met een smeedijzeren hek en fraaie leilindes. Centraal op het perceel ligt de qua architectuur streekeigen boerderij met een eind jaren 70 gebouwde stal. Momenteel met een agrarische en maritieme bestemming. Deze dubbele bestemming is heel bijzonder en biedt u optimale mogelijkheden.

Indeling:
Begane grond: Van uit de grote centrale hal met parket en een rustieke eiken trapopgang heeft u toegang tot vele vertrekken van deze boerderij, bijzonder is de woonkamer (ca. 30 m2) met de veelheid aan lichtinval gecombineerd met vrije uitzichten over de landerijen. Een openhaard maakt deze ruimte voor u compleet.
De moderne inbouwkeuken metalle gemakken is gesitueerd tussen de woonkamer en de eetkamer en biedt u een fraaie blik over een groot gedeelte van de tuin. De eetkamer is voorzien van dubbele openslaande deuren naar het terras, welke is gelegen op het zuiden.
De badkamer is voorzien van vloerverwarming, ligbad, separate douche en vaste wastafel, bereikbaar vanuit de hal en vanuit de zeer ruime ouderslaapkamer. Ruim toilet. Droge mooie ruime kelder.
Door de centraal gelegen gang naar achter bereikt u enerzijds de bijkeuken voor uw witgoedopstelling en anderzijds het kantoor, welke genoeg ruimte biedt voor 2 werkplekken.
1e verdieping:
Een vide/overloop met toegang tot twee slaapkamers, een hobbyruimte en veel bergruimte.

Bijgebouwen:
Een (voormalige) stal afm. ca. 10 x 15 meter, welke nu in gebruik is als bedrijfsgebouw, is geschikt voor vele doeleinden. Krachtstroom met mogelijkheid tot 3 x 63 ampere. Een garage met carport en berging staat tevens tot uw beschikking.
De aanwezige schuurruimte biedt u bergingsmogelijkheid en de toegang is via brede z.g. BAANDER deuren.

Ons kantoor is gespecialiseerd in het realiseren van bijzondere woon- en werkwensen, maak geruik van onze brede kennis van dit object en de ervaring in het gebied van Drenthe tot aan het Groninger Wad.

Uw aanspreekpartner is de heer Willem Reilink, als Register Makelaar / Taxateur is hij graag bereid zijn kennis van dit object en dit gebied met u te delen.

Bezichtiging uitsluitend op afspraak met ons kantoor! Vraagprijs op aanvraag en aanvaarding in overleg.

.

Adres:   Eideweg 36
Plaats:   Siddeburen
Vraagprijs:   € 495000,--, k.k.
Categorie:   (woon)boerderij
Bouwjaar:   1895
Aanvaarding:   in overleg
Oppervlakte:   2,72 ha
Aantal kamers:   6
Aantal etages:   2
Ligging:   landelijk met vrij uitzicht
Indeling:  
Staat van onderhoud:   goed
Bijzonderheden:   multi-functionele bestemming!

 

 
 
     
  Aanbod objecten

 
     
     
  Nieuw voor ondernemers