Agromakelaardij Over Reilink en Reilink
 
 

Over Reilink en Reilink

Wie zijn wij ?

Het team van Reilink Agromakelaardij en Financieeladvies te Siddeburen presenteert zich;

Willem Reilink RMT

Van jongs afaan boeren interesse en praktisch melkveehouder en veefokker op een klein en gemengd bedrijf in Markelo, later verplaatst naar een groter bedrijf in het Groningse Holwierde.

Samen met Hennie een prachtig en modern veehouderijbedrijf gesticht en daarna weloverwogen de switch naar de makelaardij o.z. In ca. 10 jaar een modern makelaarskantoor gesticht met regionale uitstraling en werk biedend aan 5 personen. Sinds 1 januari 2011 houdt Willem zich enkel bezig met de agrarische makelaardij in al haar facetten in Noord Nederland. 
Recentelijk is Willem afgestudeerd bij Reed Business Information te Utrecht met de opleiding Grondverwerving, Planschade en Nadeelcompensatie, kortweg Onteigening en Schaderegelingen. Nu weet u zeker dat u professionele ondersteuning krijgt in zaken waarbij de grote overheid uw tegenspeler is!

Met trots wordt het predicaat RMT "Register Makelaar / Taxateur o.z." en DNV "gecertificeerd agrarisch makelaar" gevoerd. (de hoogst haalbare certificatie in Nederland op dit moment)

 
 
     
  Nieuw voor ondernemers